Arrangement 2016

Et af billederne fra sidste års sommerfest.

1. ARRANGEMENT I ÅR 2. APRIL KL. 14.00

Nu er foråret så småt på vej,så nu begynder sæsonen for den slumrende Baubjergsti.Vi begynder sæsonen med vores årlige fuglekasse-arrangement.Vi har i vinterens løb lavet stærekasser,som vi gerne vil have hængt op.

Vi har besluttet at d. 2.april kl. 14.00 sigter vi på at få hængt de første kasser op. Da det er stærekasser skal de helst hænge i 3-4 meters højde. Derfor vil det være rigtig godt om der er mulighed for at vi kan få venlige medlemmer til at hjælpe med stiger? Mødested :Træet ved kirken.

Alle er meget velkomne!

 

 2. ARRANGEMENT.  HUSK FREDAG D: 17.JUNI KL: 17.00

 I forbindelse med sommerfesten er der igen i år  mulighed for at deltage i en lille,fornøjelig naturkonkurrence. Der er ophængt nogle lette/lidt sværere naturspørgsmål på stien.Vi har fået tildelt fredag d. 17. juni med start kl. 17.00 fra Forsamlingshuset.Foreningen byder på lidt forfriskninger efter turen.

Alle er meget velkomne

 3.arrangement er  D.18. september Kl. 14 - 16.30

Årets3. arrangement bliver svampe-tur med Ruth Nielsen,som flere gange har været på besøg med stor succes.Ruth er en særdeles kompetent svampekender og har som en af de få en eksamen indenfor området. Kom og lær om svampenes univers.